Julkisivun huolto -  pesut ja pinnoitukset

Julkisivun huolto, pesu  ja pinnoitus voidaan tehdä kerrostalojen, omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen seiniin. Pesulla saadaan parhaimmillaan kuin uusi jälki ja pinnoituksen siisti, kasvustoa hylkivä seinäpinta kestää useita vuosia.

Kerros- ja omakotitalot - pidä pinnat puhtaina!

 

Kivi-, elementti ja sementtipinnat

Pesu on kolmivaiheinen menetelmä, joka sopii erinomaisesti kivipinnoille, elementtipinnoille sekä kuitusementtipintoihin sekä tiiliseinille. Pesu on kolmivaiheinen käsittely, jossa pintaan nostetaan ensin liuotinaine, joka irrottaa muutakin kuin kasvuston aiheuttamaa likaisuutta: kyytiä saavat myös pinttynyt pöly, noki, rasva ja linnun jätökset. Seuraavaksi tehdään huuhtelu, joka tapahtuu noin 60 asteen vedellä. Lopuksi pintaan nostetaan kasvustonestoaine.

Maalattujen pintojen pesu ja käsittely

Maalatuille pinnoille käsittely on muutoin sama kuin kivipinnoillekin, mutta lämpötiloja lasketaan maalipinnan suojelemiseksi. Myös suuttimien oikeilla valinnoilla pystytään vaikuttamaan maalipinnan säilymiseen.

Maalipinnoissa on tyypillisesti kahta eri kasvustoa: hometta ja levää. Jos maalipinta on hyvässä kunnossa, on lopputulos käsittelyn jäljiltä kuin uusi. Jos maalipinta on huonokuntoinen tai irtoaa, pinta maalataan uudestaan. Pesu tehdään joka tapauksessa aina, sillä puhtaalla pinnalla maali säilyy huomattavasti parempana ja siistimpänä.

Pesulla ja käsittelyllä hyväkuntoinen maalipinta peseytyy niin hyvin, ettei sitä ole järkevää maalata.

Julkisivun huolto ja kiinteistön ylläpito hyödyttää kaikkia

Julkisivun puhtaus on talon ja kiinteistön käyntikortti. Siistissä talossa on mukava asua. Siisti taloyhtiö onkin hyödyksi niin vuokralaisille, osakkeenomistajille kuin sijoittajillekin. Säännöllinen huolto ja siisti julkisivu nostavat luonnollisesti kiinteistön arvoa.

Sammal kuuluu metsään, ei rakennuksiin: kiinteistön pintojen huollon laiminlyönti aiheuttaa kasvustoa, jotka pahimmillaan pilaavat pintoja ja syövät niihin reikiä. Pidetään pinnat kunnossa jatkossakin - ota meihin yhteyttä ja kysy tarjousta! Voit myös katsoa hinnastoamme tästä!

Seinät ja katot kuntoon

 • Kerrostalojen, omakotitalojen ja muiden kiinteistöjen seinät
 • Pesun ja pinnoituksen jälkeen seinä on kuin uusi
 • Kasvustoa hylkivä seinäpinta kestää vuosia
 • Kivi-, elementti ja sementtipinnat sekä maalatut pinnat
 • Poistaa homeen ja levän ja pitää ne poissa

Laske hinta-arvio

  Biocomb Huolto Oy

  Aamukatu 1, 15320 LAHTI
  Puh. 050 376 5926

  tilaajavastuu