Kasvustonestokäsittelyt

Sammal kuuluu metsään - ei seiniin ja katoille! BioComb huolto pitää huolen siitä, että kiinteistösi seinät ja katot pysyvät vapaana kasvustosta. Kasvustonestokäsittelyt pitävät seinät ja katot puhtaana vuosia.

Kasvusto kuriin - nyt ja tulevaisuudessa

 

Suojaa pinnoille kasvustoa vastaan

Nykyajan seinäpinnoissa ja maaleissa on heikko suoja kasvustoja vastaan ja kasvusto tarttuukin pintoihin entistä hanakammin. Kasvunestokäsittely takaa kaksi pintojen keston kannalta oleeellista asiaa: laadukkaan lopputuloksen ja pitkäaikaisen suojan. Mikäli käsittelyä ei tehdä, saattaa pinta olla homeessa jo kahden vuoden sisällä käsittelystä.

Käsittely joka kestää

Biocombin suojakäsittely kestää 4-10 vuotta. Käsittelyn kestävyys riippuu paljon olosuhteista: onko paikka varjoinen? Onko lähettyvillä paljon kasvustoa? Miten seinä on aiemmin käsitelty ja millä maalilla seinä on maalattu? Mikäli käsittelyä ei tehdä lainkaan, saattaa pinta olla homeessa jo kahden vuoden sisällä puhdistuksesta.

Joskus pesu riittää

Mikäli maalipinta on hyvässä kunnossa, pelkkä pesu ja käsittely antavat lopputuloksen, joka on kuin vastamaalattu. Ennen maalausaikeita kannattaa aina kysyä ammattilaisen apua, sillä peseminen tulee aina maalaamista edullisemmaksi ja se tehdään maalausta nopeammin.

Tutustu hinnastoomme tästä tai käytä vieressä olevaa laskuria hinta-arvion saamiseksi!

 

Pesu ja pinnoitus

 • Pesu voi korvata maalauksen
 • Takaa pesutyön laadun
 • Pitkäikäinen suoja likaa ja kasvustoja vastaan

Hinta-arvio

  Pihan pesu ja käsittely -
  pestävä alue neliömetreissä

  Hinta-arvio euroissa

  Biocomb Huolto Oy

  Aamukatu 1, 15320 LAHTI
  Puh. 050 376 5926

  tilaajavastuu