Miksi valita BioComb Huolto?

Me BioComb Huollolla pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluamme paremmaksi. Nyt haluan kertoa prosessista ja siitä, mitä voit odottaa, jos valitset meidät hoitamaan julkisivun puhdistus- tai pinnoitustyötä. Tätä voi pitää esimerkiksi palvelulupauksenamme.

Kerralla valmiiksi

Kun olemme sopineet urakan ja hinnan, aloitamme projektin. Projekteja tehdään kerralla loppuun saakka, eli projektia hoitava yksikkö ei aloita muita töitä ennen kuin sovittu projekti valmistuu. Tämä helpottaa asiointia ja esimerkiksi aikataulutusta merkittävästi. Tällä tavoin toimiessamme työt myös valmistuvat ripeästi.

Hoidamme asukastiedotuksen

Teemme taloyhtiön asukkaille tiedotteen, joka kerrotaan mitä asukkaan täytyy huomioida projektin aikana, mitä suojauksia suosittelemme ja mitä suojataan. Informoimme työn edetessä asukkaita jatkuvasti, jotta normaali asuminen jatkuisi mahdollisimman häiriöttömänä ja jotta asukkaat tietävät, mitä seuraavaksi on luvassa.

Tyytyväisyystakuu

Mielestäni työn toteuttajan täytyy aina pystyä antamaan laatutakuu työstään, mikäli hän luottaa työnsä jälkeen, hyvään lopputulokseen ja on ylpeä tekemästään työstä. Meidän työhömme sisältyy kahden vuoden tyytyväisyystakuu.

Selkeä hinnoittelu

Perustelemme aina hintamme sekä sen mitä työhön sisältyy. Emme harrasta pieniä pränttejä, eikä meiltä koskaan tule yllättävää laskua asiakkaalle. Urakkatyömme sisältöön kuuluu kalusto, materiaalit, työvaiheet ja kaiken tämän tulee olla asiakkaalle läpinäkyvää. Annamme myös ammattitaitoisen mielipiteemme silloin, jos meidän mielestämme työ kannattaisi hoitaa eri tavoin, kuin mitä asiakas on suunnitellut.  Mikäli työ viivästyy sääolojen takia, emme veloita siitä lisämaksua. Tavoitteenamme on tyytyväinen asiakas ja kasvustojen pitäminen metsissä.

Mitä rikomme, sen korjaamme.

Joskus nurmikot painuvat nosturin painon alla, varsinkin sateella. Joskus istutukset ovat työn edessä. Mikäli pihalle aiheutuu mitään vahinkoa työstämme, me korjaamme ne. Istutamme uudet pensaat, korjaamme nurmikot ja viemme roskat mennessämme pois.

Siellä missä sinäkin

Vaikka toimipaikkamme sijaitsevat Päijät-Hämeessa ja Uudellamaalla, toimimme silti valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Työ ei ole asiakkaalle senttiäkään kalliimpaa, on työmaa sitten Oulussa tai Helsingissä.

Puhdistetaanko teidänkin talonne pinnat? Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tai lue lisää palvelustamme tästä. Hinnoitteluumme voit tutustua tästä.