BioComb Huolto

BioComb Huollolta saat avun kiinteistösi pesuun, pinnoitukseen ja ylläpitoon. Huomioimme kaikessa työssämme pitkäaikaisvaikutukset ja kiinteistöjen arvon säilyttämisen - meidän kanssasi asioidessasi tiedät saavasi suomalaista ammattiylpeyttä ja osaamista.

Ammattilaiset apunasi

 

Mitä me lupaamme

Ratkaisemme asiakkaidemme ongelmat ammattiosaamisella sekä konsultoivalla otteella. Käytämme työssämme vain parhaita biologisia, tehokkaita ja hyväksyttyjä käsittelyaineita ja pinnoitteita. Työmme takuu on kaksi vuotta ja reklamaatiot hoidamme 72 tunnin sisään. Emme veloita erikseen työmaan pienistä korjaustöistä.

Työtapamme on myös asukkaiden suuntaan keskusteleva: teemme taloyhtiölle asukastiedotteet, keskustelemme asukkaiden kanssa sekä tiedotamme työn etenemisestä.

Työn jälki puhuu puolestaan

Julkisivujen likaisuudesta noin 70% on peräisin kasvustoista. Pesu- ja pinnoitustyömme jälki on silmin havaitavaa - parhaimmillaan pesty ja käsitelty seinä on kuin uusi murto-osalla maalaustyön hinnasta.

Otamme huomioon myös inhimilliset tekijät: työmme toteutetaan päiväsaikaan ja urakan lopuksi siivoamme pihat kuntoon ja korjaamme mahdollisesti aiheuttamamme vauroit nurmikoille ja istutuksille.

Pidetään julkisivut kunnossa

Tarjoamme palveluitamme isännöisijöille, kiinteistön omistajille, kiinteistöhuoltoyhtiöille, kiinteistöissä toimiville yrityksille sekä asukkaille. Julkisivulla on suuri merkitys talon tai taloyhtiön mielikuvan luomisessa niin sen asukkaille, siellä toimiville ihmiselle kuin rakennuksen kunnossapidosta vastaaville ihmisille.

Asiallisesti hoidettu julkisivu ehkäisee vaurioitumista ja kalliita remontteja tulevaisuudessa. Kiinteistön arvo säilyy, parhaimmillaan jopa nousee.

 

Meiltä saat:

  • Biologiset, tehokkaat ja hyväksytyt käsittelyaineet ja pinnoitteet
  • 2 vuoden takuun
  • Reklamaatioiden hoito 72 tunnin sisään
  • Toiminta alue Päijät-Häme ja Uusimaa, muut paikkakunnat kohteiden mukaan
  • Emme veloita pienistä korjaustöistä (tiilien vaihdot, pienet korjaukset ja paikkaukset) urakan yhteydessä
  • Korjaamme mahdollisesti aiheuttamamme vauriot (nurmikot, istutukset yms.)
  • Tarvittaessa teemme koepesun kohteesta
  • Tiedotamme asukkaille tulevasta työstä ja työn etenemisestä

 

Biocomb Huolto Oy

Aamukatu 1, 15320 LAHTI
Puh. 050 376 5926

tilaajavastuu